Tyg på metervara -Vildvuxen – Ekologisk bomull

375 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Njut Jessica Jämtings älskade mönster Vildvuxen. 

Med sin tidlösa design förhöjer tyget Vildvuxen alla rum och skapar värme och harmoni. 


De mjuka bladen, den rofyllda färgen och de lekfulla blommorna bjuder in till både skönhet och reflektion. Med tyget Vildvuxen skapar du rum att trivas i.

Vildvuxen är ett stabilt och kraftigt tyg, som med sina 308 gsm ekologisk bomull skapar en lyxig och exklusiv känsla. Tyget är perfekt för  heminredning så som gardiner, duk, prydnadskuddar, bordsunderlägg, kökstextiler, väskor, väggbonader och backdrops. Beställ på metervara och skapa ditt drömhem.

MILJÖ
Tyget är tillverkat i ekologiska bomull och produktionen är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierat, vilket innebär att produkten uppfyller höga humanekologiska krav, d.v.s. inte innehåller kemikalier i halter som är hälsoskadliga. 

Tygtillverkaren är även Global Organic Textile Standard (GOTS)-certifierad vilket är en internationell märkning för kläder och textil som omfattar både sociala och miljömässiga krav. GOTS syftar till att underlätta för konsumenten att välja textilprodukter där ett helhetsperspektiv tagits med hänsyn till både miljö och socialt ansvar genom hela kedjan.

DESIGN:
MATERIAL:
FÄRG:
MÖNSTER:
MÖNSTERPASSNING:
TILLVERKNINGSLAND:

MÖNSTERBREDD:
TVÄTTRÅD:
TORKNING:

JESSICA JÄMTING
EKOLOGISK BOMULL 309 GSM
MÖRKGRÖN
VILDVUXEN
RAK
LETTLAND

145 CM
30°C.
TORKTUMLA ENDAST PÅ LÅG VÄRME. STRYK MED INSDIAN UT.