Mina vänner peppar mig–boken

I lager.
279 kr
251 kr

Boken som fördjupar dina relationer och peppar dig och dina vänner!

Låt dina vänner visa sin kärlek för dig. Mina vänner peppar mig är en uppdaterad version av en klassisk mina vänner-bok. Men istället för att bara fylla i frågor om sig själv är boken gjord för fördjupa relationen mellan dig och dina vänner, och på djupet peppa dig och väcka fina minnen till liv. Dessutom är boken fylld av listor där dina vänner uppmanas att ge dig komplimanger, klura ut vilka skådisar som skulle spela er i filmen om ditt liv och massa annat kul. Som om det inte vore nog, är boken fullsmockad med färgglada illustrationer med stor igenkänning.

Rolig att både ge och få. Mina vänner peppar mig är den perfekta  presenten eller gåvan till sig själv. Det är en interaktiv bok som både ung och gammal kan uppskatta. Boken är rolig att ge, få, fylla i själv och ha liggandes framme som en fin inredningsdetalj. 

På grund av rådande klimatkris är boken självklart tryckt på miljömärkt papper.

Säg allt det fina som du tänker, men inte vågar!
Händer det att du tänker fina komplimanger om dina vänner, men inte säger det högt?  Och har du själv koll på vad dina vänner uppskattar och älskar hos dig? I Mina vänner peppar mig-boken, får både du och dina vänner säga allt det där fina ni tänker om varandra, men som av någon konstig anledning sällan blir sagt!

♥ En bok för att peppa dig själv och dina vänner! ♥

Mina Vänner peppar mig är en bok som både du och dina vänner får fylla i. Den är fylld med frågor som är gjorda för att peppa och boosta varandra. Några exempel på frågor att svara på i boken är "Ett härligt minne med dig är", "Så här brukar du få mig att känna", "Det här beundrar jag dig för" Och massa annat kul!

Fnissa och fyll i roliga listor tillsammans!
Boken är även fylld med massa roliga listor, här är några exempel:

  • Härligaste komplimang-listan!
  • De här skådisarna borde spela oss i filmen om ditt liv!
  • Det här borde du framhäva om dig själv på tinder! (Och om du inte är singel och sökande; Det här ska du framhäva i hisspitchen om dig själv!)
  • Så skulle vi överleva Apokalypsen!
  • Det här är borde vara din alternativa karriär!

♥ EN SÅ ROLIG PRESENT ATT FÅ! ♥
Tänk att köpa Mina vänner peppar mig-boken till en vän, och så är man ett gäng som fyllt i boken i förväg? Också kul att köpa boken till sig själv och ha framme och låta alla ens vänner fylla i när de är på besök. Eller skicka runt den på festen och låt alla närvarande fylla i!

Njut av konst, illustrationer och tokiga figurer!

Förutom roliga frågor och listor är även boken fylld med massa härliga illustrationer och konst. För just konst och härliga bilder behöver man faktiskt rikligt av i sitt liv!

♥ BONUS ♥
Även ditt husdjur får skriva i boken!

Självklart ska din hund, katt eller vandrande pinne också få breda ut sig på ett par sidor i boken. Tyvärr har ju de flesta djuren lite svårt för det här med papper och penna, så enklast blir nog om du intervjuar ditt husdjur och själv skriver dit svaret. ♥