Vildvuxen - Kuddfodral 50x50 cm – Ekologisk bomull

I lager.
650 kr
585 kr

Prydnadskudde 50x50 cm i Jessica Jämtings älskade mönster Vildvuxen. 

Vackert kuddfodral i ekologisk bomull med dragkedja. Innerkudde ingår ej. 

Med sin tidlösa design förhöjer Vildvuxen alla rum och skapar värme och harmoni. 
De mjuka bladen, den varma gröna färgen och de lekfulla blommorna bjuder in till både skönhet och reflektion. Med tyget Vildvuxen skapar du rum att trivas i.

Kudden Vildvuxen är producerat i ett stabilt och lyxigt tyg som ger en varm och exklusiv känsla. Dekorera vardagsrummer, sovrummet, sängen, soffan och hela hemmet med de underbara mjuka Vildvuxen-kuddarna. 

MILJÖ
Tyget är tillverkat i ekologiska bomull och produktionen är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierat klass I & II, vilket innebär att produkten uppfyller höga humanekologiska krav, d.v.s. inte innehåller kemikalier i halter som är hälsoskadliga. 

Tygtillverkaren är även Global Organic Textile Standard (GOTS)-certifierad vilket är en internationell märkning för kläder och textil som omfattar både sociala och miljömässiga krav. GOTS syftar till att underlätta för konsumenten att välja textilprodukter där ett helhetsperspektiv tagits med hänsyn till både miljö och socialt ansvar genom hela kedjan. Tråd och dragkedja är sourcad inom EU. Innerkudde ingår ej. 

DESIGN:
MÅTT:
MATERIAL:
FÄRG:
MÖNSTER:
MÖNSTERPASSNING:
TILLVERKNINGSLAND:

TVÄTTRÅD:
TORKNING:

JESSICA JÄMTING
50x50
EKOLOGISK BOMULL 309 GSM(TJOCKT & STABILT)
MÖRKGRÖN
VILDVUXEN
RAK
LETTLAND

30°C ELLER HANDTVÄTT.
TORKTUMLA EJ.  STRYK MED INSDIAN UT.