Julogram – Mörk choklad

139 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Sprid julstämning och glädje, skicka Julogram till dina nära och kära!
Uppgradera dina julkort i år till Julogram! Julogrammen består av två stycken chokladkakor i två olika smaker, en Julchoklad och en Nyårschoklad. Chokladen är ekologisk, underbart god och handgjord premiumchoklad och ett konstkort av Jessica Lindbom Jämting. Allt är fint förpackat i en cellofanpåse och silkespapper och levereras direkt hem till din vän!

Julogrammet innehåller:

  • En exklusiv, mörk, handgjord chokladkaka med smak av chili (30g), som är ekologisk, Fair traded och vegansk
  • En exklusiv, mörk, handgjord chokladkaka med smak av kaffe (30g), som är ekologisk, Fair traded och vegansk
  • Ett fint och stämingsfullt julkort av Jessica Lindbom Jämting-
    Peppogrammet är inslaget i en fin cellofanpåse och packas i silkespapper.

Skicka med en hälsning genom att trycka på +Meddelande när du betalar i kassan, och skriv din hälsning och din väns adress. Vi skriver sedan hälsningen på baksidan av kortet och skickar Julogrammet till din vän. 


Varför är chokladen ekologisk?
För miljön förstås! Det blir lite dyrare med ekologisk choklad, men det är verkligen värt det! Ekologiska produkter är producerade utan kemiska bekämpningsmedel, vilket är bra för både djuren, miljön och vi som ska äta produkterna. Vi undviker att få i oss farliga gifter som kan ge oss sjukdomar och annat obehagligt. Samtidigt som naturen också slipper det.

Ät choklad med gott samvete! 
Det fina med Peppogram är alltså att du med gott samvete kan äta dem, och veta att hela vägen har varit bra. Peppogram är hållbar njutning på riktigt.

Ingredienser

EKOLOGISK Mörk choklad med chilismak (vegan): Ingredienser: Ekologisk mörk choklad* (Ekologisk kakaomassa, ekologiskt rörsocker, ekologiskt kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalectin)), chilipulver, red chili flakes. 

EKOLOGISK Mörk choklad med kaffesmak (vegan):  Ingredienser: Ekologisk mörk choklad* (Ekologisk kakaomassa, ekologiskt rörsocker, ekologiskt kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalectin)), ekologisk frystorkad kaffe*.

*Ekologiska ingredienser från icke-EU jordbruk. Kan innehålla spår av nötter.

Chokladen är  ekologisk och glutenfri.