Kalender 2022 - You always have you

49 kr
44 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Väggkalender 2022

You always have you – 2022:s väggkalender som påminner dig om att vara din egen bästa vän. 

Med röda dagar, högtidsdagar, peppiga citat och konst av Jessica Jämting.

Tryckt på 170 g sidenmatt papper.
Format: A3 (297x420 mm).

En väggkalender som hjälper dig att vara snäll mot dig själv!

2022:s kalender heter ”You always have you” för att påminna dig om att vara din egen bästa vän. För är det något som är säkert, så är det att oavsett var du är i livet, karriären eller privat så har du alltid dig själv. Och att vara snäll mot sig själv kan vara svårt.

Med små peppande ord och varm konst påminner den här väggkalendern dig om vara snäll mot dig själv och uppskatta dig, ditt inre och din kropp. Tänk bara på allt du och din kropp gör och hur ni varje dag tar hand om just DIG!

Fylld med konst

Väggkalendern är fullproppad med konst, och den innehåller även röda dagar, svenska högtidsdagar, judiska och muslimska högtider, minoritetsdagar samt andra dagar som kan vara bra att ha koll på. Och så klart massvis med plats att skriva upp egna saker på!

Perfekt present till alla inklusive dig själv! Eller varför inte som företagspresent? Stötta ditt lokala konst- och företagsliv, samtidigt som dina medarbetare får en personlig julklapp som de garanterat har användning för.


Ps. Kalender innehåller även minoritetsdagar, judiska och muslimska högtider och andra dagar som kan vara bra att ha koll på. 


Få koll på hela ditt år, månad för månad, dag för dag hela 2022!