Mina vänner peppar mig-boken + Pralinerna

399 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

PERFEKT Personlig Present! Överraska en vän eller dig själv med en ask med Mina vänner-pralinerna och årets härligaste bok Mina vänner peppar mig av Jessica Lindbom Jämting för bara  379 kr.  Asken innehåller nio handgjorda, ljuvligt goda och väldigt tokiga praliner. Alla praliner har en egen smak, karaktär och story. Vem är vem? Kanske hittar du dig själv som en pralin eller någon du känner! 

Fnissa och läs om de olika karaktärerna, samtidigt som du njuter av god, ekologisk lyxchoklad! Pralinerna är designade av Jessica Lindbom Jämting och handgjorda i Sverige. Alltså ett ekologiskt konst- och chokladhantverk ♥


Läs om de olika pralinerna nedan
(Berättelserna om de olika karaktärerna kommer även med när du köper Mina vänner-pralinerna)

 Härliga Harriet Hallonkola

Här har vi en pralin som inte kan få nog av livets goda och tackar ja till allt. Ibland blir det för mycket för Harriett, då kan hon bli utbränd. Men när det blir rätt, då blir det helt gudomligt gott, glatt och vackert. 

 Eva
Kokos

Man bråkar inte med Eva, men Eva kan bråka med en hel del. Här har vi en pralin med karaktär som säger åt en att hålla käften och njuta. Och när Eva säger så, ja då gör du det helt enkelt det.

 Förvirrade Harry
Kaffelikör

Var har Harry lagt sin mobil? Sina glasögon? Sin Hatt? Förvirrade Harry är en tokig swirl, precis lika fin som den där stunden, när du äntligen hittar vad det nu är du har tappat bort. 

 Drömmiga Vickan
Passionsfrukt & Mandel

 Med sin intensiva sötma får Vickan dig att känna dig som världens mittpunkt. Men se upp, hon går snabbt vidare! Och risken är stor att du lämnas kvar med bara minnet av den fina stund ni har haft. Fast den stunden, den kan du leva på länge.

 Knasiga katten 

Hasselnöt

Tuffsig, kelig, glad och galen. Knasiga katten älskar gos, men har ett temperament som inte är att leka med. Ljuvlig och lite farlig, precis så som man gillar en riktigt fin pralin. 

 ”Ödmjuka” D 

Havssalt & Kola

– Inte ska väl jag! Fast jo det ska jag nog. Ödmjuka D är den som inte ber om mer, men gärna tar lite extra ändå. Du fattar inte alls hur D har hamnat där hen är, men härligt, det verkar hen verkligen ha det.


Ingredienser: 

Ekologisk choklad (kakaomassa*, rörsocker*, kakaosmör*, MJÖLKpulver*, emulgeringsmedel (SOJAlectin)), grädde, strösocker, glykos, smör*, hasselNÖTTER, mandelNÖTTER,  kaffelikör, cuberdoncrumble, passionsfrukt, KOKOSmjölk*, rostad kokos*.  *Ekologiska ingredienser från EU/ICKE-EU jordbruk.

 Ett ekologiskt konst- och chokladhantverk!