Bär mig - Kuddfodral 50x50 cm – Ekologisk bomull

I lager.
650 kr

Bär mig - Kuddfodral 50x50cm i ekologisk bomull. 

Leverans från vecka 26!

Vackert kuddfodral med blåbärsmönster av Jessica Jämting, tillverkat i ekologisk bomull med dragkedja. Kudden har två motiv, ena sidan med stort blåbärsmönster och andra sidan med små blåbär. Innerkudde ingår ej.

Kuddfordralet Bär mig är producerat i ett stabilt och lyxigt ekologiskt bomullstyg, och ger en varm och exklusiv känsla. Kuddarna passar i vardagsrummet, sovrummet, sängen, soffan, altanen, balkongen och hela i hemmet. Kombinera gärna med Vildvuxen-kuddfodral för att skapa en dynamisk och härlig känsla hemma.

MILJÖ
Tyget är tillverkat i ekologiska bomull och produktionen är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierat klass I & II, vilket innebär att produkten uppfyller höga humanekologiska krav, d.v.s. inte innehåller kemikalier i halter som är hälsoskadliga. 

Tygtillverkaren är även Global Organic Textile Standard (GOTS)-certifierad vilket är en internationell märkning för kläder och textil som omfattar både sociala och miljömässiga krav. GOTS syftar till att underlätta för konsumenten att välja textilprodukter där ett helhetsperspektiv tagits med hänsyn till både miljö och socialt ansvar genom hela kedjan. Tråd och dragkedja är sourcad inom EU. Innerkudde ingår ej. 

DESIGN:
MÅTT:
MATERIAL:
FÄRG:
MÖNSTER:
MÖNSTERPASSNING:
TILLVERKNINGSLAND:

TVÄTTRÅD:
TORKNING:

JESSICA JÄMTING
50x50
EKOLOGISK BOMULL 309 GSM
MÖRKGRÖN
BÄR MIG
RAK
LETTLAND

30°C ELLER HANDTVÄTT.
TORKTUMLA EJ. STRYK MED INSDIAN UT.
INNERKUDDE INGÅR EJ.