Bordsduk Vildvuxen – Ekologisk bomull

I lager.
1 800 kr

Bordsduk i 140x200 cm i Jessica Jämtings älskade mönster Vildvuxen. 

Med sin tidlösa design förhöjer Vildvuxen alla rum och skapar värme och harmoni. 

De mjuka bladen, den varma gröna färgen och de lekfulla blommorna bjuder in till både skönhet och reflektion. Med tyget Vildvuxen skapar du rum att trivas i.

Vildvuxen är producerat i ett stabilt och lyxigt tyg som med sina 308 gsm ekologisk bomull ger en varm och exklusiv känsla. Duka för middag, fest, bröllop, jul och alla andra härliga stunder. Vildvuxen finns där för att förhöja dem med dig. 


MILJÖ
Tyget är tillverkat i ekologiska bomull och produktionen är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierat, vilket innebär att produkten uppfyller höga humanekologiska krav, d.v.s. inte innehåller kemikalier i halter som är hälsoskadliga. 

Tygtillverkaren är även Global Organic Textile Standard (GOTS)-certifierad vilket är en internationell märkning för kläder och textil som omfattar både sociala och miljömässiga krav. GOTS syftar till att underlätta för konsumenten att välja textilprodukter där ett helhetsperspektiv tagits med hänsyn till både miljö och socialt ansvar genom hela kedjan. Tråd är sourcad inom EU

DESIGN:
MÅTT:
MATERIAL:
FÄRG:
MÖNSTER:
MÖNSTERPASSNING:
TILLVERKNINGSLAND:

TVÄTTRÅD:
TORKNING:

JESSICA JÄMTING
200X140 CM
EKOLOGISK BOMULL 309 GSM
MÖRKGRÖN
VILDVUXEN
RAK
LETTLAND

30°C.
TORKTUMLA ENDAST PÅ LÅG VÄRME. STRYK MED INSDIAN UT.