Fyra dubbelvikta konstkort - Kärleksgudar

I lager.
89 kr
80 kr

Fyra dubbelvikta konstkort med kärleksgudar och olika budskap. 

Perfekta kort att skicka och ge bort inför Alla hjärtans dag, födelsedagar, fester och examen! Alla kärleksgudar har en egen berättelse och budskap. Alla kort kommer med ett varsitt kuvert. Läs nedan om de olika kärleksgudarna.

Tryckt på ett av världens miljövänligaste papper - Lessebo. 

Freja

Freja är den nordiska mytologins kärleks- och fruktbarhetsgud. Hon kan även se in i framtiden och så äger hon världens vackraste halsband. Freja är en riktigt crazy cat lady-god och har en vagn som dras av hennes två katter Bygul and Trjegul. Nu för tiden har Freja en egen podd med sin make Oden, de snackar ofta om relationer, graviditet och kärlek. Och om Odens mystiska försvinnande. 


Eros


Eros är en av den grekiska mytologins kärleksgudar och en riktig Lover boy! Eros är känd för att sprida kärlek eller ”skapa kaos” (hans egna ord) med sin pilbåge. Han har ofta med ett finger i spelet om det vankas kärlek. Nu för tiden sköter han det mesta av sitt jobb online på olika dejtingappar.

Ishtar


Ishtar är alla kärleksgudars urmoder. Hon har varit verksam i guda- och kärleksbranschen i över 6000 år och tillhör den Mesopotamiska mytologin. Ishtar är en väldigt mäktig gud och förutom kärleksgudinna är hon även himlens drottning. När Ishtar inte sprider kärlek och fruktbarhet, säger hon inte nej till en riktigt god realityserie på gudarnas egna streamingtjänst Godflix. 

Venus


Venus är kärlekens och skönhetens gudinna inom den romerska mytologin. Enligt myten föddes hon ur havets skum, därför gillar hon att hänga på snäckskal! Venus är en riktig it-girl och gillar att hänge sig åt livets goda. Hon är en stor profil på gudarnas egna sociala medier, förutom att dela med sig av jättesnygga outfits så sprider hon även kärlek- och relationstips.