Förhandsboka Mina vänner peppar mig–boken och få ett konstkort i present!

I lager.
299 kr
219 kr

Redan nu kan du förhandsboka ditt ex ur första upplagan av Jessica Lindbom Jämtings kommande konst- och fylla-i-bok Mina vänner peppar mig (ord.pris 279kr) och du får dessutom ett konstkort i present! Vi skickar konstkortet och boken den 12 november.

Om boken

Mina vänner peppar mig är en uppdaterad version av en klassisk mina vänner-bok. Men istället för att bara fylla i frågor om sig själv är boken gjord för fördjupa relationen mellan dig och dina vänner, och på djupet peppa dig och väcka fina minnen till liv. Dessutom är boken fylld av listor där dina vänner uppmanas att ge dig komplimanger, klura ut vilka skådisar som skulle spela er i filmen om ditt liv och massa annat kul. Som om det inte vore nog, är boken fullsmockad med färgglada illustrationer med stor igenkänning.

Rolig att både ge och få. Mina vänner peppar mig är den perfekta gå-bort presenten, julklappen eller gåvan till sig själv. Det är en interaktiv bok som både ung och gammal kan uppskatta. Boken är rolig att ge, få, fylla i själv och ha liggandes framme som en fin inredningsdetalj. 

Klimatsmart. På grund av rådande klimatkris är boken självklart tryckt på miljömärkt papper.

Så funkar förhandsbokningen

Vi skickar boken till dig så fort den har släppts, tillsammans med konstkortet. Du som förbeställer boken får den också till ett förmånligare pris!

Vill du ha ett specifikt motiv på konskortet (utav de fyra som finns), skriv det i meddelande vid utcheckning. Annars väljer vi ett baserat på din aura :) 


Utgivningsdatum: 12 november 2020