Stort Loveogram – Kärleksgudar, pepp och choklad!

199 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Peppa och överraska dina nära och kära med Loveogram – då får de kärleksgudar, omtanke och underbart god choklad! 


Stort Loveogrammet innehåller

  • Venus förföriska havssalt och kola. En exklusiv, handgjord chokladkaka i mjölkchoklad med smak av havssalt och karamell (30g), som är ekologisk, 
  • Ishtars ljuva hallon och lakrits. En exklusiv, handgjord chokladkaka i mjölkchoklad med smak av hallon och lakrits (30g), som är ekologisk, 
  • Frejas heta chili och kärlek. En exklusiv, mörk, handgjord chokladkaka med smak av chili (30g), som är ekologisk, fair traded och vegansk. 
  • Eros gudomliga kaffe och pilar. En exklusiv, mörk, handgjord chokladkaka med smak av kaffe (30g), som är ekologisk, fair traded och vegansk. 
  • Ett dubbelvikt konstkort, välj mellan 4 olika kärleksgudar och deras berättelse.
    Peppogrammet är inslaget i en fin cellofanpåse och packas i silkespapper.

Skicka med en hälsning genom att trycka på +Lägg till meddelande när du betalar i kassan, och skriv din hälsning och din väns adress.Eller skicka din hälsning, adress och avsänadre till [email protected].  Vi skriver sedan hälsningen i kortet och skickar Loveogrammet direkt hem till din vän. Eller beställ Loveogrammet hem till dig. 

Läs om de olika gudarna och vad de har för sig nu för tiden, nedanför!

Freja

Freja är den nordiska mytologins kärleks- och fruktbarhetsgud. Hon kan även se in i framtiden och så äger hon världens vackraste halsband. Freja är en riktigt crazy cat lady-god och har en vagn som dras av hennes två katter Bygul and Trjegul. Nu för tiden har Freja en egen podd med sin make Oden, de snackar ofta om relationer, graviditet och kärlek. Och om Odens mystiska försvinnande. 


Eros


Eros är en av den grekiska mytologins kärleksgudar och en riktig Lover boy! Eros är känd för att sprida kärlek eller ”skapa kaos” (hans egna ord) med sin pilbåge. Han har ofta med ett finger i spelet om det vankas kärlek. Nu för tiden sköter han det mesta av sitt jobb online på olika dejtingappar.

Ishtar


Ishtar är alla kärleksgudars urmoder. Hon har varit verksam i guda- och kärleksbranschen i över 6000 år och tillhör den Mesopotamiska mytologin. Ishtar är en väldigt mäktig gud och förutom kärleksgudinna är hon även himlens drottning. När Ishtar inte sprider kärlek och fruktbarhet, säger hon inte nej till en riktigt god realityserie på gudarnas egna streamingtjänst Godflix. 

Venus


Venus är kärlekens och skönhetens gudinna inom den romerska mytologin. Enligt myten föddes hon ur havets skum, därför gillar hon att hänga på snäckskal! Venus är en riktig it-girl och gillar att hänge sig åt livets goda. Hon är en stor profil på gudarnas egna sociala medier, förutom att dela med sig av jättesnygga outfits så sprider hon även kärlek- och relationstips.

Ingredienser
Mjölkchoklad med hallon och lakrits: Ingredienser: Ekologisk mjölkchoklad* (Ekologiskt rörsocker, ekologiskt kakaosmör, ekologiskt mjölkpulver, ekologisk kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), ekologiska frystorkade hallon*, lakritsrot . *Ekologiska ingredienser från EU/ICKE-EU jordbruk. Kan innehålla spår av nötter.

Mjölkchoklad med salt och kola: Ingredienser: Ekologisk mjölkchoklad* (Ekologiskt rörsocker, ekologiskt kakaosmör, ekologiskt mjölkpulver, ekologisk kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), salted kola pärlor, flingsalt. *Ekologiska ingredienser från EU/ICKE-EU jordbruk. Kan innehålla spår av nötter

Chokladen är  ekologisk och glutenfri.