Påskogram - Mjölkchoklad, en roligare påskhälsning!

I lager.
139 kr


Fira påsken med Påskogram! 

Visa dina nära och kära att du tänker på dem i påsk och skicka ett härligt Påskogram, fylld med ekologisk choklad, vackra tuppar och din omtanke i form av en personlig hälsning!

Påskogrammet innehåller

  • En exklusiv, handgjord chokladkaka i mjölkchoklad med smak av havssalt och karamell (30g), som är ekologisk, 
  • En exklusiv, handgjord chokladkaka i mjölkchoklad med smak av hallon och lakrits (30g), som är ekologisk, 
  • Ett fint konstkort, välj mellan 4 olika motiv.
    Påskogrammet är inslaget i en fin cellofanpåse och packas i silkespapper.

Skicka Påskogram till någon du vill glädja, peppa och överaska!
Skicka med en hälsning genom att trycka på +Meddelande när du betalar i kassan, och skriv din hälsning och din väns adress. Eller maila adress och hälsning till [email protected] . Vi skriver sedan hälsningen på baksidan av kortet och skickar Peppogrammet till din vän. 


Varför är chokladen ekologisk?
För miljön förstås! Det blir lite dyrare med ekologisk choklad, men det är verkligen värt det! Ekologiska produkter är producerade utan kemiska bekämpningsmedel, vilket är bra för både djuren, miljön och vi som ska äta produkterna. Vi undviker att få i oss farliga gifter som kan ge oss sjukdomar och annat obehagligt. Samtidigt som naturen också slipper det.


Innehållsförteckning

Ekologisk mjölkchoklad med hallon och lakrits: Ingredienser: Ekologisk mjölkchoklad* (Ekologiskt rörsocker, ekologiskt kakaosmör, ekologiskt mjölkpulver, ekologisk kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), ekologiska frystorkade hallon*, lakritsrot . *Ekologiska ingredienser från EU/ICKE-EU jordbruk. Kan innehålla spår av nötter.

Ekologisk mjölkchoklad med salt och kola: Ingredienser: Ekologisk mjölkchoklad* (Ekologiskt rörsocker, ekologiskt kakaosmör, ekologiskt mjölkpulver, ekologisk kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), salted kola pärlor, flingsalt. *Ekologiska ingredienser från EU/ICKE-EU jordbruk. Kan innehålla spår av nötter

Chokladen är  ekologisk och glutenfri.