Påskogram - Mörk choklad, en roligare påskhälsning!

I lager.
139 kr


Fira påsken med Påskogram! 

Visa dina nära och kära att du tänker på dem i påsk och skicka ett härligt Påskogram, fylld med ekologisk choklad, vackra tuppar och din pepp och omtanke i form av en personlig hälsning!

Påskogrammet innehåller

  • En exklusiv, mörk, handgjord chokladkaka med smak av chili (30g), som är ekologisk, fair traded och vegansk
  • En exklusiv, mörk, handgjord chokladkaka med smak av kaffe (30g), som är ekologisk, fair traded och vegansk
  • Ett fint konstkort, välj mellan 3 olika tuppar målade av Jessica Jämting.
    Peppogrammet är inslaget i en fin cellofanpåse och packas i silkespapper.

Skicka Påskogram till alla som du vill glädja, peppa och överaska i påsk!
Skicka med en hälsning genom att trycka på +Meddelande när du betalar i kassan, och skriv din hälsning och din väns adress. Eller maila adress och hälsning till [email protected] . Vi skriver sedan hälsningen på baksidan av kortet och skickar Påskogrammet till din vän. 


Varför är chokladen ekologisk?
För miljön förstås! Det blir lite dyrare med ekologisk choklad, men det är verkligen värt det! Ekologiska produkter är producerade utan kemiska bekämpningsmedel, vilket är bra för både djuren, miljön och vi som ska äta produkterna. Vi undviker att få i oss farliga gifter som kan ge oss sjukdomar och annat obehagligt. Samtidigt som naturen också slipper det.


Innehållsförteckning

Mörk choklad med chilismak (vegan): Ingredienser: Ekologisk mörk choklad* (Ekologisk kakaomassa, ekologiskt rörsocker, ekologiskt kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalectin)), chilipulver, red chili flakes. 

Mörk choklad med kaffesmak (vegan):  Ingredienser: Ekologisk mörk choklad* (Ekologisk kakaomassa, ekologiskt rörsocker, ekologiskt kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalectin)), ekologisk frystorkad kaffe*.

*Ekologiska ingredienser från icke-EU jordbruk. Kan innehålla spår av nötter.

Chokladen är glutenfri.