LOVEOGRAM – Mörk choklad & kärleksgudar

139 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Skicka ett Loveogram till någon du vill glädja, peppa och överaska! 

Loveogrammet innehåller

  • En exklusiv, mörk, handgjord chokladkaka med smak av chili (30g), som är ekologisk, fair traded och vegansk
  • En exklusiv, mörk, handgjord chokladkaka med smak av kaffe (30g), som är ekologisk, fair traded och vegansk
  • Ett fint konstkort, välj mellan 4 olika motiv.
    Peppogrammet är inslaget i en fin cellofanpåse och packas i silkespapper.

Skicka med en hälsning genom att trycka på +Lägg till meddelande när du betalar i kassan, och skriv din hälsning och din väns adress.Eller skicka din hälsning, adress och avsänadre till [email protected].  Vi skriver sedan hälsningen i kortet och skickar Loveogrammet direkt hem till din vän. Eller beställ Loveogrammet hem till dig. 

Läs om de olika gudarna och vad de har för sig nu för tiden, nedanför!

Freja

Freja är den nordiska mytologins kärleks- och fruktbarhetsgud. Hon kan även se in i framtiden och så äger hon världens vackraste halsband. Freja är en riktigt crazy cat lady-god och har en vagn som dras av hennes två katter Bygul and Trjegul. Nu för tiden har Freja en egen podd med sin make Oden, de snackar ofta om relationer, graviditet och kärlek. Och om Odens mystiska försvinnande. 


Eros


Eros är en av den grekiska mytologins kärleksgudar och en riktig Lover boy! Eros är känd för att sprida kärlek eller ”skapa kaos” (hans egna ord) med sin pilbåge. Han har ofta med ett finger i spelet om det vankas kärlek. Nu för tiden sköter han det mesta av sitt jobb online på olika dejtingappar.

Ishtar


Ishtar är alla kärleksgudars urmoder. Hon har varit verksam i guda- och kärleksbranschen i över 6000 år och tillhör den Mesopotamiska mytologin. Ishtar är en väldigt mäktig gud och förutom kärleksgudinna är hon även himlens drottning. När Ishtar inte sprider kärlek och fruktbarhet, säger hon inte nej till en riktigt god realityserie på gudarnas egna streamingtjänst Godflix. 

Venus


Venus är kärlekens och skönhetens gudinna inom den romerska mytologin. Enligt myten föddes hon ur havets skum, därför gillar hon att hänga på snäckskal! Venus är en riktig it-girl och gillar att hänge sig åt livets goda. Hon är en stor profil på gudarnas egna sociala medier, förutom att dela med sig av jättesnygga outfits så sprider hon även kärlek- och relationstips.

Varför är chokladen ekologisk?
För miljön förstås! Det blir lite dyrare med ekologisk choklad, men det är verkligen värt det! Ekologiska produkter är producerade utan kemiska bekämpningsmedel, vilket är bra för både djuren, miljön och vi som ska äta produkterna. Vi undviker att få i oss farliga gifter som kan ge oss sjukdomar och annat obehagligt. Samtidigt som naturen också slipper det.

Ät choklad med gott samvete! 
Det fina med Peppogram är alltså att du med gott samvete kan äta dem, och veta att hela vägen har varit bra. Peppogram är hållbar njutning på riktigt!

Innehållsförteckning

Mörk choklad med chilismak (vegan): Ingredienser: Ekologisk mörk choklad* (Ekologisk kakaomassa, ekologiskt rörsocker, ekologiskt kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalectin)), chilipulver, red chili flakes. 

Mörk choklad med kaffesmak (vegan):  Ingredienser: Ekologisk mörk choklad* (Ekologisk kakaomassa, ekologiskt rörsocker, ekologiskt kakaosmör, emulgeringsmedel (sojalectin)), ekologisk frystorkad kaffe*.

*Ekologiska ingredienser från icke-EU jordbruk. Kan innehålla spår av nötter.

Chokladen är glutenfri.