Julogram – Mjölkchoklad

I lager.
139 kr


Sprid julstämning och glädje, skicka Julogram till dina nära och kära!
Uppgradera dina julkort i år till Julogram! Julogrammen består av två stycken chokladkakor i två olika smaker, en Julchoklad och en Nyårschoklad. Chokladen är av finaste sort och är ekologisk, och handgjord av en belgisk chokladmästare på västkusten. Dessutom ingår ett julkort Jessica Lindbom Jämting, med din hälsning på baksidan. Allt är fint förpackat i en cellofanpåse och silkespapper och levereras direkt hem till din vän!

Julogrammet innehåller:

  • En exklusiv, handgjord chokladkaka i mjölkchoklad med smak av havssalt och karamell (30g), som är ekologisk, 
  • En exklusiv, handgjord chokladkaka i mjölkchoklad med smak av hallon och lakrits (30g), som är ekologisk, 
  • Ett fint och stämingsfullt julkort av Jessica Lindbom Jämting-
    Peppogrammet är inslaget i en fin cellofanpåse och packas i silkespapper.

Skicka med en hälsning genom att trycka på +Meddelande när du betalar i kassan, och skriv din hälsning och din väns adress. 

Eller maila adress och hälsning till [email protected] . Vi skriver sedan hälsningen på baksidan av kortet och skickar Julogrammet till din vän. 


Varför är chokladen ekologisk?
För miljön förstås! Det blir lite dyrare med ekologisk choklad, men det är verkligen värt det! Ekologiska produkter är producerade utan kemiska bekämpningsmedel, vilket är bra för både djuren, miljön och vi som ska äta produkterna. Vi undviker att få i oss farliga gifter som kan ge oss sjukdomar och annat obehagligt. Samtidigt som naturen också slipper det.

Ät choklad med gott samvete! 
Det fina med Peppogram är alltså att du med gott samvete kan äta dem, och veta att hela vägen har varit bra. Peppogram är hållbar njutning på riktigt!


Ingredienser
EKOLOGISK Mjölkchoklad med hallon och lakrits: Ingredienser: Ekologisk mjölkchoklad* (Ekologiskt rörsocker, ekologiskt kakaosmör, ekologiskt mjölkpulver, ekologisk kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), ekologiska frystorkade hallon*, lakritsrot . *Ekologiska ingredienser från EU/ICKE-EU jordbruk. Kan innehålla spår av nötter.

EKOLOGISK Mjölkchoklad med salt och kola: Ingredienser: Ekologisk mjölkchoklad* (Ekologiskt rörsocker, ekologiskt kakaosmör, ekologiskt mjölkpulver, ekologisk kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), salted kola pärlor, flingsalt. *Ekologiska ingredienser från EU/ICKE-EU jordbruk. Kan innehålla spår av nötter

Chokladen är  ekologisk och glutenfri.